Disse skal granske Aker-saken

- Rådgiverne ble valgt etter konkurranse på bakgrunn av pris og kompetanse, sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad.

Kjell Inge Røkke - Foto: Scanpix
Børs

Ifølge en melding har Nærings- og handelsdepartementet gitt advokatfirmaene Selmer og Simonsen i oppdrag å gå gjennom de juridiske sidene ved transaksjonene mellom Aker og Aker Solutions, skriver Reuters.- Rådgiverne ble valgt etter konkurranse på bakgrunn av pris og kompetanse, sier nærings- og handelsminister Sylvia Brustad.Ifølge nyhetsbyrået skal de juridiske rådgiverne blant annet foreta en egen uavhengig juridisk gjennomgang av prosessen rundt transaksjonene, inkludert ivaretakelse av aksjonæravtalen.- Alle er tjent med at vi får en snarlig gjennomgang. Derfor har vi bedt om at rådgiverne jobber raskt med saken. De er allerede i gang, sier Brustad.

Nyheter
Næringsliv