Du bør kjøpe aksjer nå

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities anbefaler investorer å laste opp med aksjer. Nå er det billig.

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i First Securities - Foto: First
Børs

Den siste uken har aksjemarkedet klatret jevnt og trutt. Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities tror ikke festen er over og sier i et intervju med dn.no at investorer bør laste opp med aksjer.- Ja, jeg tror at dette er et bra tidsupnkt å kjøpe aksjer på fordi de er billige i forhold til langsiktige nøkkeltall. Dersom ikke verden faller fullstendig fra hverandre og går inn i en dyp depresjon vi ikke klarer å komme ut av, tror jeg 3-5 år er nok, sier Andreassen.- Hva er sannsynligheten for at vi ender i en langvarig, dyp depresjon?- Liten. Jeg tror sannsynligheten er ganske god for at vi kommer ut av krisen temmelig raskt, avslutter Andreassen.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 245,27 poeng, ned 0,06 prosent.

Nyheter
Børs