- Et av de første tegnene på at bunnen er nådd

Erling Selvig og Eirik Bunæs ser et lite lyspunkt.

Publisert 1. april 2009 kl. 08.45
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 15.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
Foto: AP
Banklovkommisjonens leder, Erling Selvig, og Kredittilsynets avdelingsdirektør for markedstilsyn Eirik Bunæs, tror ikke bunnen er nådd helt enda, skriver Dagens Næringsliv.- All erfaring tilsier at bunnen ikke er nådd enda, sier Selvig.- Det er mitt svar også. Det er vanskelig å se klare tegn på bedring i økonomien, legger Bunæs til.Ifølge avisen er duoen pessimister når det gjelder hva som er foran oss i norsk realøkonomi. De ser imidlertid et lyspunkt.- Det som nyanserer bildet litt er at aksjemarkedet ikke lenger er entydig negativt. Fortsatt er aksjemarkedet lavt, men det er mer volatilt enn tidligere og ikke bare ned. I forrige uke så vi jo også at børsen var en god del opp. Vel nå har det jo falt igjen. Men et av de første tegnene til at bunnen er nådd, er jo ofte at aksjemarkedet bedrer seg, sier Bunæs.