Får bank på blå børs - kuttes av ratingbyrå

Aker Solutions sliter på en dag da Oslo Børs er pent opp. Nå får selskapet sin kredittrate kuttet.

Publisert 3. april 2009 kl. 11.23
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Foto: AP
Aker Solutions-aksjen sliter på en god dag for Oslo Børs. Rundt lunsj-tider er aksjen ned 6,99 prosent til 38 kroner, og aksjen har nå falt over 24 prosent på tre måneder.Nå har Fitch Ratings satt Aker Solutions langsiktige kredittrate på BBB- med Watch negative melder TDN Finans.Endringen kommer som følge av at Aker Solutions torsdag blant annet kjøp Akers eierandel i flere selskaper.- Plasseringen av raten på watch negative reflekterer en potensiell svekkelse av Aker Solutions finansielle profil som følge av oppkjøpene, heter det i en melding fra Fitch Ratings.Aker Solutions-aksjen går i dag uten utbytte.