Fem meglerhus om Subsea 7

Citigroup og SEB Enskilda kutter kursmålet på Subsea 7, mens ABG Sundal Collier nedgraderer fra kjøp til hold. Orion Securities roper kjøp og First Securities tar opp kursmålet.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Ifølge Bloomberg-data kutter Citigroup kursmålet på Subsea 7 fra 80 til 64 kroner, melder TDN Finans.Meglerhuset opprettholder en kjøpsanbefaling.Ifølge nyhetsbyrået nedgraderer ABG Sundal Collier samtidig fra kjøp til hold, og kutter kursmål fra 57,64 til 47,01 kroner.Orion Securities gjør motsatt, og oppgraderer fra hold til kjøp, og tar opp kursmål fra 57 til 60 kroner.Videre går det ifølge TDN Finans frem at SEB Enskilda kutter sitt kursmål fra 80 til 75 kroner, og opprettholder kjøpsanbefaling, mens First Securities tar opp kursmålet fra 51,61 til 54,14 kroner, med nøytral.

Nyheter
Børs