- Fire ganger kjøp - selg denne

Porteføljeforvalter gir deg fire gode påskeanbefalinger hva gjelder aksjer, og forteller om et papir du bør selge.

Publisert 7. april 2009 kl. 08.25
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
Foto: Scanpix
I Finansavisen mandag ropte meglernestor Dagfinn Sundal "selg" etter at børsen har utviklet seg positivt den siste tiden.Det gjør ikke porteføljeforvalter Odd Rune Heggheim i KLP. Men skal du investere i aksjer, kan du nok ikke ha noe håp om å bli rik i morgen, mener han.- Oslo Børs er billig i forhold til det som må antas å være et normalisert inntjeningsnivå. Det virker derfor riktig å investere nå. Man bør ha en tidshorisont på i alle fall 2-3 år, sier Heggheim til Finansavisen.Han har følgende fire påskeråd å komme med:
- Det Norske Oljeselskap- Bonheur- Ganger Rolf- Norsk Hydro- Frontline
Følgende aksje mener imidlertid Heggheim at du bør kvitte deg med:Tankmarkedet kan forbli dårlig i flere år, og skipsverdiene vil falle, tror Heggheim. At OPEC har kuttet produksjonen, reduserer naturligvis etterspørselen etter tanktonnasje, advarer han.