Forvalterens heteste aksjetips

Forvalter har flere interessante norske aksjer i porteføljen.

Foto: iStockphoto
Børs

Nordea-forvalteren Tommi Saukkoriipi dekker hele Norden, men foretrekker norske aksjer som Telenor, Yara og StatoilHydro, skriver Finansavisen.- Vi plukker aksjer, ikke land eller sektorer. Når det er sagt medfører Norges relativt sterke økonomi og forbruk at vi ender opp med mange norske aksjer i porteføljen, forklarer Saukkoriipi.Aker blir også trukket frem som et godt kjøp.- Vi har fra tid til annen hatt Aker i porteføljen, og dagens lave aksjekurs gjør at man kan få en billig eksponering mot de underliggende selskapene. I tillegg har konsernet betydelig med kontanter, sier forvalteren.Saukkoriipi anbefaler også flere aksjer innen offshore-sektoren. Du finner alle tipsene i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs