Gerhard Heiberg inn i Aker-styret

Tidligere Aker-topp Gerhard Heiberg går inn i Aker-styret som varamedlem i saker der Kjell Inge Røkke er inhabil.

Foto: Scanpix
Børs

Det er Røkke selv som har kontaktet Heiberg med forespørsel om han vil stille som styremedlem når Aker Holding-styret behandler saker hvor Røkke er inhabil. Heiberg har takket ja, ifølge NRK.Heiberg er tidligere styreleder i Aker, men trakk seg i forbindelse med Røkkes inntreden på eiersiden i konsernet.Tidligere administrerende direktør i Fokus Bank, Bjarne Borgersen, er valgt inn i Aker Holding-styret som vara for Øyvind Eriksen, som er konsernsjef i Aker ASA og styreleder i Aker Solutions.Konserndirektør Geir Arne Drangeid påpeker at Røkke og Eriksen vil være inhabile i saker knyttet til de omstridte Aker-transaksjonene, og at det derfor er nødvendig med varamedlemmer når slike saker skal opp i Aker Holding-styret. (©NTB)

Nyheter
Børs