Giganten leverer bedre tall enn ventet

Driftsresultat var langt bedre for mediegiganten Modern Times Group i fjor på dette tidspunktet, men selskapet knuser forventningene likevel.

Foto: Scanpix
Børs

Modern Times Group (MTG) melder onsdag at de har levert et driftsresultat på 233 millioner svenske kroner i tredje kvartal 2008,Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 596 millioner svenske kroner.Man ventet et driftsresultat på 175 millioner svenske kroner, ifølge SME Direkt.EBITDA landet på 688 millioner svenske kroner, der nedskrivninger på verdiene i CTC Media utgjorde 454 millioner.Nettoomsetningen kom inn på 3,34 milliarder svenske kroner (3,04), og her hadde man forventet 3,14 milliarder svenske kroner.Nettoresultatet ble til slutt 146 millioner svenske kroner (397), mens det var forventet til 66 millioner.Resultat før skatt var 195 millioner kroner (583), mot ventet 107 millioner kroner.Styret i Modern Times Group foreslår et utbytte på fem kroner per aksje.

Nyheter
Børs