- Gjør deg klar for "killer wave" på børsen

Trodde du ting hadde begynt å lysne og at det nå gradvis kom til å bli bedre? Glem det! Analysehus ber deg forberede deg på en "killer wave" i aksjemarkedet.

Publisert 1. april 2009 kl. 10.11
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 15.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 159 ord
Stadig flere tar til orde for at bunnen i aksjemarkedet er nær, eller sågar forbi, skriver Finansavisen onsdag.Lørdag uttalte for eksempel analysesjef Roger Berntsen i Netfonds som uttalte seg positivt om børsene. Men ikke alle har samme optimistiske markedssyn.- I forrige uke ga noen meg en rapport fra en London-bank som meldte om at de første "grønne skuddene" var sett i økonomien, og at banken derfor var blitt positiv. Må jeg få legge til at akkurat det samme skjedde i mai 1931, like før den andre bølgen av depresjonen slo til. Det var den andre bølgen som viste seg å være den drepende bølgen, ikke den første, skriver det amerikanske analysehuset Tis Group i en oppdatering.I tillegg skriver Tis-analytikerne at vi nok ikke er inne i en resesjon - men noe enda verre.- Dette er ikke resesjonsaktige tall. Disse tyder på at noe langt dypere og mer alvorlig skjer i global økonomi, heter det i oppdateringen fra Tis Group.