- Gjør deg klar til ny kollaps

Trodde du at det verste i bearmarkedet lå bak oss? - Glem det, sier strateg Albert Edwards. Gjør deg klar for en ny kollaps!

Aggressive tradere i Brasil - Foto: AP
Børs

De grønne spirene i aksjemarkedet som mange tror er begynnelsen på en opptur, er i realiteten bare ugress.Det mener aksjestrategen Albert Edwards. Og desperasjonen er rett rundt hjørnet, skal vi tro Edwards, skriver Finansavisen onsdag.- Det er mye håp der ute. Deri ligger problemet. Investorene ga ganske enkelt ikke opp håpet da S&P avla 666 en visitt sist måned. Hvor var den universelle overdrevne pessimismen som typisk markerer slutten på kraftige bear-markeder? Før jeg kan gå til overvekt i aksjer, trenger jeg ikke bare billige verdivurderinger, jeg må se desperasjon og vemmelse, skriver Eswards i sin seneste strategirapport.Den pessimistiske strategen setter seg som mål å treffe på kortsiktige oppturer i aksjemarkedet,og innrømmer nå at han bommet når han i mars og april ikke fikk med seg den kraftigste oppgangen over fem uker i det amerikanske aksjemarkedet siden 1930-tallet.

Nyheter
Børs