Greier Oslo Børs å bryte gjennom 251 poeng?

-Dette indikerer at en langsiktig bunn er nådd og at den overskyggende pessimismen er på vei ut av markedet, sier analytiker. I dag peker derimot pilen ned.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs.-Hovedindeksen på Oslo Børs har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det er kortsiktig støtte ved 220 poeng, mens det er motstand opp mot 251 poeng. Positiv volumbalanse styrker indeksen på kort sikt. Et brudd på motstanden ved 251 poeng vil være et kjøpssignal, mens brudd under 188 vil signalisere videre nedgang, sier analytikeren.-De langsiktige hausseindeksene har steget til over 30 poeng etter å ha vært godt under 10 på starten av vinteren. Dette indikerer at en langsiktig bunn er nådd og at den overskyggende pessimismen er på vei ut av markedet. Den kortsiktige hausseindeksen svinger mye. Den ligger nå på 63 poeng, noe som antyder en liten overvekt av optimister blant markedsaktørene på kort sikt, avslutter analytikeren.I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Klokken 10.20 står hovedindeksen i 243,36 poeng, ned 0,83 prosent.

Nyheter
Børs