Grenland inngår avtale verdt 20 mill.

Grenland Group med betydelig rammeavtale.

Foto: iStockPhoto
Børs

Grenland Group har inngått en rammeavtale med Aibel og er allerede i gang med bygging og utrustning av utstyr til Ekofisk og Snøhvit.- Dette er en viktig kontrakt for oss som i første omgang vil sysselsette 40-50 personer i produksjonen frem til sommeren, sier Jan Robert Olsen, daglig leder ved Grenland Groups verksted på Skudeneshavn i en kommentar.Oppdraget gjelder utrusting og overflatebehandling av trappetårn til Ekofisk-feltet, samt bygging av fem ventilplattformer med tilhørende rør og utstyr fra 15-50 tonn, inklusive to rørstøttetårn og en del større rørstøtter på totalt 150 tonn til Snøhvit-anlegget på Melkøya.Antatt årlig kontraktsverdi kan bli rundt 20 millioner.

Nyheter
Børs