- Har blitt drømmeaksjen for daytradere

Ekstrem volatilitet er beskrivelsen på daytradernes drømmeaksje.

Publisert 1. april 2009 kl. 14.42
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
Foto: Scanpix
PetroProd har blitt enig med Norsk Tillitsmann om å foreslå en utsettelse av obligasjonseiermøtet i selskapets konvertible obligasjonslån 2007/2013 som er planlagt å holdes 2. april, heter det i en melding.Nyheten i seg selv er ikke noe spesielt positiv, snarere en utsettelse, men småaksjonærer leker med denne pennystocken.Fra nyheten traff markedet har PetroProd hoppet mellom 38 og 60 øre, og tilbake og tilbake opp igjen. Aksjen var på det meste opp 122 prosent.- Det er en pennystock. Det er flere aksjer som er ekstremt volatile, og har blitt drømmeaksjer for daytradere, sier en analytiker til HegnarOnline.