Har pant i kjendis-vennens bolig

Da krisen rullet inn over oss trengte kjendis-investoren penger. Løsningen ble å låne av vennen Jan Haudemann-Andersen, som nå har pant i hans bolig.

Publisert 2. april 2009 kl. 07.38
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Jan Haudemann-Andersen på kontoret i Vika Atrium - Foto: Finansavisen
Jan Haudemann-Andersen har pant på 25 millioner kroner i Torstein Tvenges leilighet på Frogner i Oslo.Lånet som Haudemann-Andersen har gitt til Tvenge er skjult via advokat-firmaet DLA Piper Norway, skriver dn torsdag.Tvenge bor ikke selv i leiligheten, som er 300 kvadratmeter stor. Lånet på den ble registrert den 26. september i fjor.Haudemann-Andersen selv sier han ikke kjenner til detaljene rundt lånet, men innrømmer at han har det han kaller et samarbeid med Tvenge og at lånet er gitt Tvenge i den forbindelse.