Her er det gode muligheter for daytradere

-Det er mange gode muligheter for de som satser på trading. Jeg ser indikasjoner på at bunnen er nådd, sier Geir Linløkken i Investtech til HegnarOnline.

Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs beveger seg sidelengs mellom støtte ved 188 poeng og motstand ved 251 poeng. Et brudd på motstanden ved 251 poeng vil være et kjøpssignal, mens brudd under 188 vil signalisere videre nedgang.-Veldig mange investorer er avventende. Samtidig er det mange gode muligheter for de som satser på trading, sier Geir Linløkken, forskningssjef i Investtech, til HegnarOnline.- Jeg ser indikasjoner på at bunnen er nådd, men det er ikke gitt at vi bryter opp over motstandsnivået på 251 poeng. På den positive siden har det den siste tiden kommet mange kjøpssignaler i de store selskapene på Oslo Børs, avslutter Linløkken.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 239,71 poeng, opp 0,74 prosent.

Nyheter
Børs