Kampanje mot "Fredriksen-komplott"

Underskriftkampanje i gang for å stoppe det som kalles et godt planlagt Fredriksen-komplott.

Tor Olav Trøim (t.v.) og John Fredriksen - Foto: Scanpix
Børs

Aksjonæralliansen PetroMena har samlet over 7 prosent av PetroMenas småaksjonærer.Nå har de igangsatt en underskriftkampanje for å stoppe det de kaller et godt planlagt komplott i fra Seadrill og John Fredriksen, skriver Finansavisen tirsdag.Kravet til alliansen er at Seadrill og de øvrige obligasjonseierne avslutter komplottet og innstiller sine misligholdserklæringer.Aksjonæralliansen har sett seg lei på at flere av obligasjonseierne, og spesielt Seadrill, har kjøpt seg inn på lave kurser og dermed kan få en eventyrlig gevinst ved full innløsning.Alliansen mener dette representerer enn elendig forretningsmoralsk holdning ved at disse aktørene endrer sin rolle fra å være rene finansytere til sabotører, nettopp for å ta en rask finansiell gevinst.

Nyheter
Børs