Kanon-tall fra gigant i USA

Mange har ventet i spenning på tallene fra den amerikanske giganten. Når det endelig kom skuffer Bank of America-resultatet overhodet ikke!

En glad trader på NYSE - Foto: AP
Børs

Storbanken Bank of America leverer et fullt utvannet resultat på 0,44 dollar per aksje i første kvartal 2009.Det kommer frem av selskapets rapport mandag. Det var ifølge Thomson Financial ventet en eps på 0,04 dollar.Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 0,23 dollar.Omsetningen landet på 36 milliarder dollar (17,00), mot forventet 27,13 milliarder dollar.Ifølge Marketwatch melder Bank of America at de tjente mer i første kvartal 2009 enn i hele 2008.Bank of America melder at de kommer til å øke bemanningen med rundt 5.000 stillinger for å håndtere økende refinansierings- og første-lånesøknadsvolum.Det opplyses samtidig at Merrill Lynch-integrasjonen går som planlagt, og at det ventes at de annonserte kostnadskuttene vil nås.

Nyheter
Børs