- Kjøp disse fire aksjene

Arctic Securities gir deg fire rykende ferske aksjetips. En av deres favoritter har vært veldig mye omtalt den siste tiden. To andre aksjer kan du bare kvitte deg med, mener meglerhuset.

En aksjetrader på NYSE - Foto: AP
Børs

Analysesjef Kjetil Garstad i Arctic Securities og hans team har følgende fire aksje-favoritter.- Acergy- PGS- Rowan Companies- Aker Solutions- Jeg liker ikke at Aker Solutions er i ferd med å øke balansen betydelig gjennom oppkjøpene av Aker Oilfield Services og Aker Dof Supply, sier Garstad til Finansavisen tirsdag.På tross av de kontroversielle og mye omtalte oppkjøpene vil analysesjefen i Arctic Securities likevel ikke avskrive Aker Solutions-aksjen.- Både resultatet for første kvartal, ordreinntaket og netto gjeldsutvikling forventes å bli bra i selskapet, sier Garstad.Seadrill og Transocean kan man imidlertid bare kvitte seg med, mener Arctic Securities.

Nyheter
Børs