- Kjøp disse to aksjene

Den ene la frem solide resultater for første kvartal, den andre er det mye usikkerhet rundt for tiden. Begge selskaper bør du imidlertid kjøpe aksjer i, mener meglerhus.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Orion Securities mener Acergy og REC begge er gode kjøp.Førstnevnte selskap la nylig frem meget solide tall for første kvartal 2009, og Orion har et kursmål på aksjen på 59 kroner.- Selskapet er godt posisjonert for å dra nytte av utbygginger på dypt vann, skriver meglerhuset.Mandag faller aksjen 5,84 prosent til 48,40 kroner. Det betyr at Orion mener aksjen har en oppside på over 20 prosent.Når det gjelder REC mener meglerhuset at det råder mye usikkerhet rundt aksjen, men at man bør utnytte denne usikkerheten til å kjøpe REC-aksjen.- Etter vår mening får man i dag så godt betalt for å ta risikoen relatert til de selskapsspesifikke utfordringene at vi anbefaler å kjøpe aksjen, skriver Orion.Mandag faller REC 2,66 prosent til 54,80 kroner.

Nyheter
Børs