Kongsberg Gruppe kan ha stor oppside

Analytikerne er spredt før Kongsberg Gruppen legger frem tall, men oppsidepotensialet kan være høyt.

Konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Walter Qvam - Foto: Finansavisen
Børs

Mandag 27. april legger Kongsberg Gruppen frem sine kvartalstall. Noen få dager før er det tre analytikere som anbefaler kjøp av aksjen, mens to analytikere anbefaler selg av aksjen. Ingen analytikere har hold-anbefaling på Kongsberg Gruppen, ifølge FactSet.Kongsberg Gruppen faller torsdag 2,94 prosent til 264 kroner på Oslo Børs, mens snitt kursmål blant analytikere er 350 kroner.Giedrius Rudis i Orion Securities har et ferskt kursmål på 250 kroner for aksjen, mens Per Haagensen i Fondsfinans forventer å se aksjen stige til 350 kroner innen 12 måneder, ifølge FactSet.

Nyheter
Børs