Kroner er igjen i vinden

Norske og svenske kroner er igjen populære valutaer.

Foto: Finansavisen
Børs

Den norske kronen styrker seg mot alle de store referansevalutaene. En dollar er igjen under 6,60-nivå.- Utenlandske aktører fatter igjen interesse for de skandinaviske valutaene og både den norske og svenske kronen har styrket seg det siste døgnet. Spesielt positiv har utviklingen vært for den svenske kronen. Siden rentemøtet på tirsdag har den svenske kronen styrket seg med mer enn 40 øre mot euro. Dette til tross for at Swedbank i går leverte svært svake resultater. Banken tapte 6,8 milliarder svenske kroner på utlån i årets første kvartal. Spesielt store var tapene på utlån i Baltikum. Banken tok også en nedskriving av goodwill på SEK 1,3 mrd på sin satsing i Ukraina, skriver Camilla Viland i DnB NOR Markets i en rapport.Slik er de siste kryssene:USDNOK: 6,57 EURNOK: 8,68 GBPNOK: 9,62 CHFNOK: 5,74 JPYNOK: 0,067

Nyheter
Børs