Kutter i Tomra etter tall

Meglerhus nedjusterer kursmålet på Tomra etter tallslipp.

Foto: Scanpix
Børs

Ifølge DnB NOR Markets var gårsdagens rapport fra Tomra blandet lesning.- Innenfor RVM (Return Vending Machine, red. anm.) var både inntjeningen og utsiktene positive og her heves estimatet etter tallene. Utviklingen innen Materials Handling var imidlertid enda svakere enn ventet i California og her tar vi ned forventet inntjening fremover. Også utviklingen innen IPT (Industrial processing technology, red. anm.) var klart svakere enn ventet. I og med at RVM er det største området blir de samlede nedjusteringene på 5-6 prosent, skriver meglerhuset i dag.DnB NOR Markets opprettholder kjøpsanbefalingen på Tomra. Kursmålet tas ned fra 32 til 30 kroner per aksje på 12 måneders sikt.Tomra-aksjen faller 1,10 kroner (4,5 prosent) til 23,60 kroner. Vær imidlertid oppmerksom på at aksjen går ex utbytte på 50 øre.

Nyheter
Børs