Landets råeste advokatfirmaer

Landets beste advokatfirmaer er kåret. Se hvem som troner øverst på listen.

Foto: Scanpix
Børs

Analysebyrået Chambers & Partners har kåret landets beste advokatfirmaer innen forretningsjus. Uttdelingen ble holdt på Grosvenor House Hotel i London onsdag denne uken.Kai Thøgersen, managing partner i advokatfirmaet Thommessen, mottok ifølge Finansavisen «Award of Excellence» på vegne av firmaet.- Det er alltid hyggelig å få anerkjennelse. Chambers er dessuten et av de rankingbyråene som ansees å være i den øverste ligaen, sier Thøgersen.I tillegg har Chambers rangert de beste firmaene og advokatene innenfor hvert rettsområde.Innen bank og finans ligger advokatfirmaet BA-HR på en første plass, mens Thomessen går av med seieren innenfor Shipping .Haavind er å finne på toppen av listen innenfor arbeidsrett. Les mer og se hele listen i dagens utgave av Finansavisen.Her finner du oversikten på Chambers & Partners (søk på land)

Nyheter
Næringsliv