Litt dårligere fra Itera

Itera Consulting Group leverer litt dårligere enn i fjor både med tanke på resultat før skatt og driftsresultat.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Itera Consulting Group melder om et resultat før skatt på 7,8 millioner kroner i 1. kvartal 2009, mot 11,4 millioner kroner i samme periode året før.Det kommer frem av selskapets kvartalsrapport som ble lagt frem tirsdag.Driftsresultatet ble 7,6 millioner kroner, mot 10,7 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 112 millioner kroner, det samme som tilsvarende periode i fjor.- Sunn kontantstrøm har høyere prioritet enn vekst. Tiltak for å redusere kostnadsbasen er implementert og vil intensiveres ytterligere om nødvendig, skriver blant annet Itera i sin rapport.Her er rapporten og presentasjonen.

Nyheter
Børs