Megler: Vi tar en liten pause

- Vi tar oss en liten pause etter sterk oppgang den seneste tiden, sier megler. Fokus er rettet mot følgende.

Oslo Børs. Foto: Scanpix
Børs

Mandag ettermiddag faller Oslo Børs sammen med de europeiske børsene. I skrivende stund er hovedindeksen ned 1,57 prosent, til 241,54. Futurene indikerer en negativ børsåpning i USA, og fokus er på kvartalsrapportene.- Vi tar oss en liten pause etter sterk oppgang den seneste tiden. Det er fokus på selskapsrapporter som kommer senere i uken. I dag er det ganske stille bortsett fra tallene fra Bank of America og Halliburton samt ledende indikatorer fra USA mens Oslo Børs fortsatt er åpen, sier en megler til TDN Finans.Halliburton og Bank of America leverte mandag bedre tall enn ventet.Etter børsslutt i USA offentliggjør Texas Instruments og IBM sine rapporter.Ifølge nyhetsbyrået er megleren positiv til aksjemarkedet på kort sikt.

Nyheter
Børs