Meglersjef: - Ta gevinst nå

. - Vi anbefaler investorer å ta profitt etter den rekordsterke oppgangen, sier meglersjef

Børs

For en måned siden spådde meglersjef Sigmund Bagøien i Agilis Færder Securities at hovedindeksen på Oslo Børs ville stige til over 230 poeng i løpet av kort tid. Han fikk rett. Nå kan det være klokt å sikre litt gevinster.- Vi anbefaler investorer å ta profitt etter den rekord sterke oppgangen i de internasjonale aksjemarkedene. Oslo Børs kan fort komme til å korrigere ned mot 215 poeng i det korte bildet, sier meglersjefen til Finansavisen.Meglersjefen ser likevel hovedindeksen i 300 poeng ved utgangen av året.Telenor er en av de alle heteste aksjene på Oslo Børs for tiden, mener Bagøien.Du finner samtlige tre aksjetips i lørdagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs