Meglertoppens aksjetips

- Man må være beredt til å selge seg ut når det snur nedover igjen, sier meglertopp.

Børs

Norse-styreleder Stig Rognstad mener det ikke er så farlig at man går glipp av en gevinst så lenge man ikke taper for mye eller alt.- Man må være beredt til å selge seg ut når det snur nedover igjen, og sette stoppnivåer på posisjonene. Det er ikke så farlig at man går glipp av en gevinst så lenge man ikke taper for mye eller alt, sier meglertoppen til Finansavisen.Norse jobber nå etter to scenarioer for den fremtidige utviklingen.- Enten blir det en god del verre, men bedre først. Eller så blir det bare bedre. I USA var konsumet ned ti prosent på det meste, og da er det åpenbart at noen har holdt igjen litt for mye. Forbruket er på vei oppover igjen, men det store spørsmålet er om det holder. Vi risikerer å få en "double dip" hvor folk har behov for å bygge ned gjeld, sier Rognstad.- Norge var i sterkere grad enn utenlandske børser påvirket av nedgangen i USA og har vært svakere med på oppgangen etter nyttår. Oppsvinget ute har stor betydning for Oslo Børs, og oljeprisen har også bedret seg, sier Rognstad.

Nyheter
Børs