Nå kan du handle gratis aksjefond

-Nå synes vi det er på tide å utfordre det tradisjonelle sparemarkedet, sier Anders Skar i Nordnet Norge.

Foto: AP
Børs

Nordnet fjerner kjøps- og salgsavgiftene på flere hundre fond med umiddelbar virkning, og ønsker med dette å utfordre det tradisjonelle sparemarkedet.- Først gjorde vi dette for aksjehandel og de profesjonelle traderne. Nå synes vi det er på tide å utfordre det tradisjonelle sparemarkedet. Vi har en visjon om å bli Nordens ledende bank innen sparing, og skal vi bli det må vi sette kundens sparepenger og avkastning i fokus, sier Anders Skar daglig leder i Nordnet Norge.Nordnet har ingen fond selv men tilbyr handel med nesten 400 fond fra 22 ulike fondsforvaltere.Du kan gratis handle fond fra disse fondsforvalterne via Nordnet:•AGI•DnB NOR*•Fidelity•Franklin Templeton•Holberg•HQ•HSBC•JP Morgan•Black Rock Merrill Lynch•ABG Sundal Collier•Morgan Stanley•Nordea**•Terra Forvaltning / WarrenWicklund•Skagen**** Fond fra DnB NOR har en administrativ kjøpsavgift på 0,1 prosent. ** 14 Nordea fond blir nå gratis og 6 fond får redusert sine avgifter. *** Fond fra Skagen er kun tilgjengelig i Nordnets pensjonsprodukter.

Nyheter
Børs