Nervøst på Wall Street

Investorene på Wall Street er usikre på den videre retningen. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

En nervøs trader på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Det har vært en blandet åpning på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,36 prosent og står i 1.664,49 poeng mens Dow Jones står i 8.155,14 poeng etter en oppgang på 0,37 prosent.Utviklingen kan du følge her.I dagens morgenrapport fra Nordea ber analytiker Ole Håkon Eek-Nielsen investorer om å følge med på offentliggjøringen av konsumenttilliten i USA som slippes senere i dag.- I dag er kalenderen for nøkkeltall relativt tom, så det suverent viktigste tallet blir konsumenttilliten fra USA. Vi venter en forsiktig stigning i forbrukertilliten fra 57,3 til 58 (konsensus er 58,5), sier analytikeren. Tallene slippes klokken 16.00 norsk tid.

Nyheter
Børs