Norwegians tall er ikke mye å smile av

Norwegian leverer fortsatt svake kvartalstall. Adm. dir. Bjørn Kjos har liten grunn til å vise sitt karakteristiske smil.

Bjørn Kjos - Foto: Scanpix
Børs

Norwegian melder om et resultat etter skatt på -109,63 millioner kroner i første kvartal 2009, mot -210 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble -150 millioner kroner, sammenlignet med -292 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble -134 millioner kroner, mot -259 millioner kroner året førDriftsinntektene beløp seg til 1.387 millioner kroner, sammenlignet med 1.088 millioner kroner første kvartal 2008.Her er rapporten og presentasjonenSelskapet melder om tilfredsstillende etterspørsel og forhåndsbooking inn i andre kvartal. Norwegian har gjennomført flere vellykkede salgs- og markedsføringskampanjer i perioden. Selskapet venter avmatning av forretningsforholdene gjennom 2009, og vil gjøre justeringer i rutetilbudet om nødvendig.

Nyheter
Børs