Ragnhild Wiborg med flere kjøp og selg

Forvalter Ragnhild Wiborg anbefaler kjøpe av tre aksjer. I tillegg er det flere aksjer du imidlertid bør kvitte deg med.

Foto: Finansavisen
Børs

Ragnhild Wiborg, forvalter av hedgefondet Consepio, tror Oslo Børs kan holde seg relativt godt på grunn av oljeprisen, skriver Finansavisen.Av oljeselskapene trekker hun ifølge avisen spesielt frem PA Resources.- Dessuten har oljeservice generelt mer å gå på og Noble Corp er en av verdens billigste riggaksjer. Folk kommer nok også til å investere i gull, ettersom vi er inne i en periode med usikkerhet. Wega Mining er en god kjøpsanbefaling, og når fusjonen med engelske Avosett gjennomføres vil selskapet bli gjeldfritt og ha 45 millioner dollar på konto. Lavt vurdert.Ifølge Finansavisen har forvalteren imidlertid lettere for å finne aksjer hun er kritisk til.- Strømmen av resultatvarsler kommer til å fortsette, og selskaper som Phillips, Electrolux og Ericsson vil få det tøft fremover. Et annet skandinavisk selskap som skal få slite er A.P. Møller Mærsk, ettersom containermarkedet er forferdelig og inntjeningen «next to nothing», sier Wiborg.

Nyheter
Børs