Rett ned på Oslo Børs

Pilene peker ned på Oslo Børs onsdag ettermiddag. (Oppdatert)

Børs

Nedgang preger Oslo Børs onsdag ettermiddag. I skrivende stund står hovedindeksen i 236,50, ned 0,61 prosent.I 14.00-tiden presenterte Morgan Stanley tall for første kvartal.Morgan Stanley leverte et resultat per aksje fra videreført virksomhet på -0,57 dollar i regnskapsmessig første kvartal 2009.Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 1,26 dollar.Ifølge Bloomberg var det ventet en eps på -0,08 dollar.Dagens taper er sålangt Thin Film, ned 53,4 prosent, til 1,35 kroner.Dagens vinner så langt er Scandinavian Property, opp 35,26 prosent, til 2,57 kroner.Et fat nordsjøolje (juni-levering) står i 49,90 dollar, opp 0,08 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs