- Røkke er finansielt presset

- Kun en mann som er finansielt presset vil insistere på og risikere en mulig årelang krig med staten, mener investor.

Kjell Inge Røkke - Foto: Finansavisen
Børs

Arbeiderpartimedlemmet og finansmannen Ove Gusevik mener det kun kan være en grunn til at Kjell Inge Røkke foretok den omstridte Aker-handelen.- Kun en mann som er finansielt presset vil insistere på og risikere en mulig årelang krig med staten, skriver Gusevik i en gjestekommentar på nettstedet Sosialdemokratiet.no.Han tror det står langt dårligere til i Aker enn det man tror.- Ingen næringslivsleder går frivillig i krigen mot sitt lands folkevalgte regjering. Hvorfor gjør Røkke dette? Det finnes bare ett mulig svar: Det må stå langt dårligere til i Aker enn det omverdenen tror. Kun en mann som er finansielt presset vil insistere på og risikere en mulig årelang krig med staten. Det som virkelig betyr noe for Røkke, er aksjekursen på Aker Asa, skriver Gusevik.

Nyheter
Børs