Ryktes om produksjons-stopp for REC

Scancell i Narvik har møte nå.

Publisert 3. april 2009 kl. 12.52
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 124 ord
RECs konsernsjef Ole Enger - Foto: Scanpix
- Klokken 08.30 har ledelsen i Scancell innkalt alle ansatte til møte. I følge kilder høyt oppe i systemet som OT24 har snakket med kan fortelle at det snakkes om å kutte enda en produksjonslinje, og at så mange som 150 personer må gå, eller blir permittert, skriver Bakgrunnen for nedleggelsen skal være manglende tilgang på Silisium, da REC prioriterer tilgangen til den nye fabrikken i USA.Den stengte REC ned den eldste produksjonslinjen i 12 uker, og skulle åpne igjen før påske, men ifølge avisen ser ikke dette ut til å skje. Da REC stengte ned denne linjen, lakk nyheten ut nesten øyeblikkelig etter de ansatte ble informert.Totalt er det omtrent 320 ansatte ved fabrikken. Solcellefabrikken i Narvik åpnet i 2003.