Sikrer seg millioner i kassen på ny kontrakt

Selskapet FARA har sikret seg millioninntekter når de nå signerer ny svensk avtale.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Leverandør av IT-løsninger til kollektivtransport, FARA ASA, har signert en avtale med X-Trafik, som operer i Gavleborg Lan , Sverige.Kontrakten er en oppgradering av eksisterende billetteringsløsning og har en verdi på ca 10,5 millioner svenske kroner. I tillegg er det signert en 2-årig service- og vedlikeholdsavtale knyttet til oppgraderingen på ca 3,3 millioner svenske kroner.- Det er helt klart av stor verdi og en anerkjennelse at en tidligere kunde av CPT ønsker å fortsette samarbeidet med FARA. X-Trafik vil være en verdifull kunde med tanke på videreutvikling av løsninger fremover, sier Øivind Kirksæter, konsernsjef i FARA ASA.

Nyheter
Børs