Sissener: Slik kan du doble pengene dine

Superoptimisten Jan Petter Sissener forteller HegnarOnlines lesere hvordan de forhåpentligvis kan doble pengene. Det finnes også noe investorer må styre langt unna.

Foto: AP
Børs

Jan Petter Sissener er kjent som en av de store børsoptimistene. Da HegnarOnline kontakter han for å finne ut hvilke selskap han bevisst styrer unna, ønsker han ikke å trekke frem enkelttilfeller. Han er mer komfortabel med å snakke i generelle termer.- Jeg vil helt klart holde meg unna selskap som har en usikker cash flow. Du kan ikke satse penger på et selskap som håper på inntekter om tre år. Det fungerer ikke i dagens marked, sier Sissener til HegnarOnline.- Mandag var det mange som valgte å ta profitt etter flere dager med kursoppganger. Jeg tror markedet skal videre opp, men nå er det makrosignaler som blir helt avgjørende, sier Sissener.- Kjøper du derimot Hydro på 30 kroner er jeg overbevist om at du kan doble pengene dine i løpet av 3-5 år, avslutter Sissener.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 233,39 poeng, ned 0,44 prosent. Samtidig omsettes Hydro-aksjen for 28,35 kroner, ned 0,70 prosent.

Nyheter
Børs