Skaffer seg kontrakt og mer penger

Electromagnetic Geoservices (EMGS) haler i land ny kontrakt, og skaffer seg samtidig friske midler.

Seismikkfartøy til Scan Geophysical - Foto: Selskapet
Børs

Electromagnetic Geoservices (EMGS) har fått på plass en strategisk samarbeidsavtale med selskapet Fugro.Dette kommer frem i en melding fredag. Avtalen går ut i 2011.Fugro gir som en del av avtalen et konvertibelt lån på 150 millioner kroner til en rente på 7,0 prosent til EMGS. Lånet, som løper til begynnelsen av januar 2012, kan også bli konvertert til aksjer i EMGS til kurs 5,75 kroner.Samarbeidsavtalen innebærer at Fugro vil få full tilgang til EMGS EM-metoder for leting etter hydrokarboner, mens EMGS vil få tilgang til Fugros verdensomspennende markedsføringsnettverk og erfaring.Les meldingen fra EMGS her!

Nyheter
Børs