Solide tall fra Tyskland

Fersk statistikk for Tysklands handelsbalanse viser et større overskudd enn ventet.

Publisert 8. april 2009 kl. 08.46
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Foto: Scanpix
Fersk statistikk for Tysklands handelsbalanse viser et større overskudd enn ventet.Landet kan nå vise til et overskudd på 8,7 milliarder euro i februar mot et overskudd på 7,0 milliarder euro måneden før, melder Bloomberg.Bloomberg News hadde på forhånd innhentet estimater for handelsbalansen, og det var ventet et overskudd på handelsbalansen på 7,5 milliarder euro.Importen falt 4,2 prosent mens eksporten dalte 0,7 prosent, sammenlignet med foregående måned.Driftsbalansen viste samtidig et overskudd på 5,6 milliarder euro. Tallet for måneden før ble revidert fra 4,2 til 2,3 milliarder euro.