Stordalens dristige milliard-plan

Petter A. Stordalen setter sammen med to partnere i gang et nytt milliardprosjekt. Planene er dristige og meget ekspansive.

Publisert 2. april 2009 kl. 07.14
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
Foto: Scanpix
Midt i den mørkeste finanskrisen etableres det nå et nytt eiendomsselskap med meget ekspansive planer, skriver Finansavisen Eiendom torsdag.Navnet er Solist Eiendom. Bak dette står investor Petter A. Stordalen, næringsmegler Knut M. Stokke og to avhoppere fra Fearnley Finans Eiendom, Bjarte Solheim og Nils Thomas Lien.Solist Eiendom skal tilrettelegge eiendomskjøp på vegne av investorer, alt fra kontorer til kombinasjonseiendommer, hoteller og kjøpesentre, for så at Solist Investor skyter inn 10-20 prosents av egenkapitalen i ethvert prosjekt Solist Eiendom går inn i.Sammen har de dyttet inn 200 millioner i egenkapital. Stordalen har drøyt halvparten, mens Stokke er nest største aksjonær.Resten av kapitalen skal hentes fra andre investorer. Ambisjonen er få med partnere med 1 milliard til.
Les alt om Stordalen og co. sine planer i dagens utgave av Finansavisen Eiendom.