Svenskene med Stordalen-sutring

"Petter Stordalen får Gordon Gekko til å fremstå som en svigermors drøm", mener svenske.

Petter Stordalen. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Børs

I vinter ble det kjent at Petter A. Stordalen hadde kjøpt seg opp til over 90 prosent av Home Properties. Budet som kom 19. februar var på 60 kroner aksjen, mens kursen var 45 kroner på børsen. Premien var dermed på 32 prosent.Svenske Aktiespararne mente budet var for lav, men anbefalte det likevel ettersom ulempen ved å risikere å bli sittende med aksjer i et unotert selskap ble vurdert å være stor. Nå sier imidlertid Günther Mårdar i Aktiespararne til E24.se at budet er uverdig."Petter Stordalen får Gordon Gekko til å fremstå som en svigermors drøm", skriver en av de mange bloggerne på nettstedet.Stordalen på sin side er oppgitt:- For det første tilfredsstilte ikke lenger selskapet børsens regler for å være notert. Dernest har vi hatt en finansiell nedsmelting. Det kan virke som om kritikerne ikke har fått dette med seg. Jeg ga et bud godt over børskurs og har siden til og med høynet budet til 65 kroner. For jeg ønsker jo å opptre ordentlig, sier Stordalen til DN.

Nyheter
Børs