Tandberg Data-penger og tegningsretter forduftet

- Det høres rart ut, sier Oslo Børs om aksjonærer som har tapt både penger og tegningsretter.

Foto: Scanpix
Børs

Tandberg Data fikk ikke inn minimumsbeløpet på 125 millioner kroner i emisjonen, og den 1. april ba selskapet børsen om å suspendere selskapets aksjer og obligasjoner fra handel. Dette var dessverre ingen aprilspøk.Aksjonærer som var uheldig nok til å handle tegningsretter, satt inntil nylig med pengene låst på sin VPS-konto, etter det HegnarOnline kjenner til.Nå har pengene forsvunnet ut av en aksjonærs konto og tegningsrettene er også forduftet.- VPS kontoen nå er tømt. Tegningsrettene er forsvunnet fra VPS-kontoen. Men pengene er sporløst forsvunnet. Jeg har ikke fått tilbakeført pengene jeg betalte for tegningsrettene, sier en fortvilt aksjonær til HegnarOnline.HegnarOnline og aksjonæren har ikke lykkes å komme i kontakt med selskapet, og det er ingen analytikere som følger krise-selskapet.- Det høres rart ut at noen har blitt trukket fra konto uten å ha fått verken tegningsretter eller aksjer i retur. Emisjonen i TAD ble det jo ikke noe av siden man ikke oppnådde minstetegning. Tegningsretter var notert og i handel en periode. Dersom noen har opplevd å bli trukket uten å få verdipapir i retur anbefaler vi at de kontakter selskapet eller ev. selskapets tilrettelegger som var Arctic Securities, sier Tor Arne Olsen ved Oslo Børs til HegnarOnline.

Nyheter
Børs