Trygve Hegnar: Dessverre er dette tullball

- Dessverre er det de kaller forskning bare tullball, skriver Trygve Hegnar i dagens leder i Finansavisen. Han refser en fersk skatteundersøkelse.

Redaktør Trygve Hegnar - Foto: Finansavisen
Børs

I dagens leder i Finansavisen går Trygve Hegnar kraftig ut mot en fersk Fafo-undersøkelse som visstnok viser at det norske folk gladelig vil betale mer skatt.Hegnar mener undersøkelsen inneholder grove feil og at konklusjonen dermed blir helt tullete.- Dessverre er det de kaller forskning bare tullball, skriver redaktøren.Hegnar peker på at det ikke er noen direkte sammenheng mellom skatter og det offentlige tilbudet av velferdsgoder, slik undersøkelsen hevder. Dermed blir også resultatet av den helbom, mener han.- Konklusjonen vil følge oss i hele valgkampen hvor de rødgrønne vil fortelle oss at folk mer enn gjerne vil betale mer skatt, skriver Hegnar.Les hele Trygve Hegnar sin leder i fredagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs