Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Magne Naustvik, Nordea Markets Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 18 aksjer.Alle er fortsatt enige om StatoilHydro. Alle utenom Lødemel er enige om Fred. Olsen Energy. Ellers er Lødemel enig med Naustvik om Det norske og med Jonassen om Opera.Dette er de 18 aksjene de fire satser på denne uken: Det norskeFred. Olsen EnergyStatoilHydroPronova BiopharmaBWG HomesSparebank 1 SMNOperaOdimQ-FreeNorsk HydroOrklaTelenorAcergyCermaqData ResponsYaraSeadrillProsafeNaustvik er best så langt i år, med en avkastning på pluss 4,4 prosent. Nærmest følger Collett med minus 0,5 prosent, mens Jonassen og Lødemel er ned hhv. 1,8 og 2,1 prosent.Innsideporteføljen her. Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs