Ukjent familie med krisehjelp til Vollvik

Investor Idar Vollvik unngikk så vidt konkurs. - Det hele løste seg med penger fra en hittil ukjent familie, sier Vollvik til HegnarOnline.

Idar Vollvik - Foto: Scanpix
Børs

Idar Vollvik unngikk så vidt konkurs, etter å ha kommet til enighet med meglerhuset Christiania Securities sent mandag kveld.Les også: Idar Vollvik unngikk konkursDagbladet.no meldte tirsdag morgen at Christiania Securities og Vollvik rundt midnattstider kom til enighet, og at det derfor ikke blir noe av det planlagte rettsmøtet i Bergen tingrett.Nå røper Vollvik at det måtte pengehjelp fra en hittil ukjent familie til for å få ham over kneiken.- Dette er ingen almisse, men en investering fra familien sin side. Det kommer til å bli klart via en melding i morgen hvem dette er snakk om, sier Vollvik til HegnarOnline på telefon fra Marbella.

Nyheter
Børs