Venter massakre i børslokomotiv

Festen er over for dette selskapet, som er en av Oslo Børs' største, mener flere meglerhus. Nå frykter man det verste forut for de ferske tallene Yara snart skal legge frem.

Børs

Fondsfinans har veldig liten tro på at kvartalsregnskapet til Yara International kan inneholde positive overraskelser- Det er ingen fest for Yara lenger. Første kvartal har vært preget av ekstremt lave volumer og lave priser. Og blir det ingen snarlig bedring før sommeren, er den viktige sesongen over, sier analytiker Per Haagensen i Fondsfinans til e24 mandag.Heller ikke Handelsbanken Capital Markets venter noe annet enn begredelige nyheter fra Yara.- Vi har sjelden opplevd at det har vært mer negativt fokus i forkant av et kvartalsresultat enn det er foran Yaras nå. Men usikkerheten rundt volumene er også sjeldent stor. Det er mange spørsmål, sier analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken.Mandag faller aksjen 4,61 prosent til 155,25 kroner. Aksjen har falt over 56 prosent i løpet av de siste 12 månedene.

Nyheter
Børs