- Vi kommer til å se en EPS-massakre

Meglerhuset Nordea Markets kutter kursmålet på børsruggen til 120 kroner og mener fortsatt man bare kan kvitte seg med Yara-aksjen.

Børs

Meglerhuset Nordea Markets reduserer sitt kursmål på Yara International-aksjen til 120 kroner. Tidligere kursmål var 130 kroner.Salgsanbefalingen blir samtidig opprettholdt.Analytiker Morten Normann mener i likhet med en rekke andre at Yaras markedsutsikter vil svekkes ytterligere i tiden som kommer.- De seneste ukene har nitrogengjødselprisene falt videre. Ureaprisene svinger i øyeblikket under 240 dollar pr tonn, men de virkelige endringene er for nitrater. CAN-prisene er under betydelig press og vi har hørt om priser rundt 180 dollar tonnet, rundt 100 dollar pr tonn under listepris, skriver Nordea Markets i en fersk oppdatering.De tror vi kommer til å se en "EPS-massakre" de kommende kvartalene om disse prisnivåene vedvarer.

Nyheter
Børs