Analytiker anbefaler kjøp av Yara

Investtech beskriver Yara som dagens kjøpskandidat. Aksjen stiger selv om Oslo Børs faller.

Publisert 14. mai 2009 kl. 13.58
Oppdatert 13. mars 2014 klokken 11.19
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord

I dagens analysenytt fra Investtech beskrives Yara som dagens kjøpskandidat.- Yara International har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 163 kroner. Videre oppgang til 284 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 180 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 180 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 195 kroner, opp 1,43 prosent. Det skjer samtidig som hovedindeksen faller 0,91 prosent.