Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker venter kursoppgang og rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advares det mot høy risiko.

Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Sevan Marine som en kjøpskandidat mens TGS Nopec får en svak kjøpsanbefaling.- Sevan Marine brøt tidligere i måneden opp gjennom taket i en fallende trendkanal og har gitt kjøpssignal fra flere formasjoner. Senest en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 8,41 kroner. Formasjonen signaliserer videre oppgang til 11,23 kroner eller mer. Det er i tillegg gitt kjøpssignal fra glidende snitt-indikatoren, og positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen har noe støtte ved 8,40 kroner samt ved ca. 7,00 kroner. Etter at aksjen falt mer enn 90 prosent siden august i fjor, er oppsiden meget stor. Meget høy risiko. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- TGS Nopec Geophysical ligger i en stigende trend på kort/mellomlang sikt og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 57 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og i første omgang er oppsiden 74 kroner hvor det ligger motstand. Det er nå støtte ved 57 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er positiv på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs