I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Sparebanken Nord Norge og Stepstone som kjøpskandidater.- Sparebanken Nord Norge ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon i forrige måned. Kursmålet er tatt ut men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen har støtte ved ca. 53,00 kroner og motstand først ved ca. 96,00 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Stepstone har reagert kraftig opp etter bruddet på den fallende trenden i forrige måned. Det er dessuten gitt et kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon som indikerer videre oppgang til over 8 kroner. Positiv volumutvikling med høyt volum på dager med kursoppgang, styrker aksjen. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte ved ca. 6 kroner. Aksjen er overkjøpt på RSI, men så lenge RSI-kurven ikke vender ned, anses ikke dette å svekke aksjen. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter analytikeren.